American Beach Day Knokke

blogger templates
Door Onno “Berserk” Wieringa
American Beach Day Knokke

‘Harley on the Beach’ was het thema in Knokke op zondag 26 juni. Met een geweldige inzet van alle medewerkers werd voor de eerste maal American Beach Day Knokke georganiseerd en tot een daverend succes gebracht! Goede weersverwachtingen en een heel mooi locatie langs het strand van Knokke-Heist bleken de juiste ingrediënten voor een drukke en gezellige zondag.

American Beach Day Knokke is een initiatief van onder andere Harley-Davidson dealer West-Flanders en de crew van het bekende Rockabilly Day weekend. De enorme drukte tijdens  American Beach Day Knokke was boven verwachting, al de beschikbare parkeerplaatsen langs de boulevard waren al vroeg bezet, duizenden Harley-Davidson’s kwamen naar Knokke en de bezoekers van American Beach Day Knokke konden lekker buiten zitten met een drankje, in de grote feesttent kijken naar de custombike show en luisteren naar optredens van bands als The Broadcasters en The King Baker’s Combo.

Op de American Beach Day Knokke waren veel stands met de gebruikelijke biker spulletjes, custombike bouwers en shops, special paint en andere leuke dingen om naar te kijken.

De truck van Harley-Davidson was op de American Beach Day Knokke er en stond een grote stand van West-Flanders Harley-Davidson waar diverse mooie Harley’s te zien waren. Naast motoren waren er tijdens de American Beach Day Knokke ook lange rijen met Amerikaanse auto’s te zien en als je honger of dorst had kon je plaats nemen op het gezellige strandterras voor de feesttent.

De American Beach Day Knokke begon een beetje bewolkt maar begin van de middag kwam de zon tevoorschijn en met een blauwe hemel werd het een prachtige dag en heerlijk warm. De motoren bleven maar komen en de vele dagjesmensen die ook de American Beach Day Knokke bezochten, kwamen ogen en oren tekort.

Deze eerste editie van ‘Harley on the Beach’ - American Beach Day Knokke zal zeker een vervolg krijgen. Gratis entree, goede muziek, mooie locatie en gelukkig mooi weer zorgen voor een perfecte American Beach Day Knokke!

Met hartelijke dank aan de Crew van Rockabilly (Christoph, James en de anderen) en West-Flanders Harley-Davidson (Wesley en zijn crew) voor de gastvrijheid en de gezelligheid!
Binnenkort meer foto's op mijn site http://www.madnessphotography.nl/ en een verslag lees je in een van de volgende nummers van Bigtwin Magazine

0 Response to "American Beach Day Knokke"

Post a Comment